MDK Containers in Middelkoop

Een container aanvragen in Middelkoop

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Middelkoop gaat eenvoudig en vlug via onze site. MDK Containers heeft diverse puinbakken staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Mastwijk, Scheendijk, Mennonietenbuurt, Middelkoop en De Meije. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Middelkoop. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van grote en bescheiden afmetingen. We hebben verschillende soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Kies als eerste de categorie puin, zoals schoon puin. Selecteer dan de afmetingen van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een passende container, denk aan archiefafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Middelkoop vuilnis te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Menu