MDK Containers in Mennonietenbuurt

Een container aanvragen in Mennonietenbuurt

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Mennonietenbuurt gaat gemakkelijk en vlot via onze website. MDK Containers heeft diverse containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Mastwijk, Scheendijk, Mennonietenbuurt, Middelkoop en De Meije. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse afmetingen containers huren in Mennonietenbuurt. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en bescheiden grootte. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies als eerste de soort afval, denk aan dakafval. Selecteer vervolgens de afmetingen van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een goede container, zoals karton. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Mennonietenbuurt afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!