MDK Containers in Mastwijk

Een container inhuren in Mastwijk

Puincollectie en puinverwerking doet u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Mastwijk gaat handig en gauw via onze site. We hebben diverse puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Mastwijk, Scheendijk, Mennonietenbuurt, Middelkoop en De Meije. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei categorieën containers huren in Mastwijk. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd spullen in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van omvangrijke en kleine omvang. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies als eerste de categorie vuilnis, zoals schoon puin. Selecteer vervolgens de grootte van de container. U ziet direct of de container op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van inboedel of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Mastwijk afval te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!