MDK Containers in Maartensdijk

Een container aanvragen in Maartensdijk

Puininzameling en afvalverwerking doet u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Maartensdijk gaat eenvoudig en snel via onze site. We hebben verschillende containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Renswoude, Hooglanderveen, Maartensdijk en Maarn. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse maten containers huren in Maartensdijk. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van flinke en kleine omvang. We hebben diverse afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies als eerste de categorie puin, bijvoorbeeld grond. Selecteer vervolgens de maat van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, denk aan archiefafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan tijdelijke opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Maartensdijk afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!