MDK Containers in Maarssen

Een container huren in Maarssen

Afvalcollectie en puinverwerking regelt u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Maarssen gaat handig en vlug via onze site. MDK Containers heeft verschillende puinbakken gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in IJsselstein, Soest, Maarssen of Woerden. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het grote aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse soorten containers huren in Maarssen. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van grote en kleine afmetingen. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Kies eerst de categorie vuilnis, denk aan hout. Kies daarna de maat van de container. U ziet direct of de container op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, zoals bedrijfsafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan tussentijdse opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Maarssen afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!