MDK Containers in Maarsbergen

Een container bestellen in Maarsbergen

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Maarsbergen gaat moeiteloos en gauw via onze website. We hebben diverse containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Leerbroek, Hagestein, Baambrugge en Maarsbergen. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Maarsbergen. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds inboedel in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van aanzienlijke en kleine afmetingen. We hebben diverse afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Selecteer als eerste de categorie afval, denk aan schoon puin. Kies vervolgens de grootte van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Maarsbergen puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!