MDK Containers in Maarn

Een container inhuren in Maarn

Puinverzameling en afvalverwerking doet u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Maarn gaat gemakkelijk en direct via onze site. We hebben allerlei puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Renswoude, Hooglanderveen, Maartensdijk en Maarn. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in Maarn. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd spullen in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van aanzienlijke en bescheiden afmetingen. We hebben diverse afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies eerst het type vuilnis, zoals bouw- en sloopafval. Kies dan de grootte van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor kortstondige opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Maarn afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Met ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!