MDK Containers in Lopikerkapel

Een container huren in Lopikerkapel

Puininzameling en afvalverwerking doet u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Lopikerkapel gaat gemakkelijk en vlug via onze site. We hebben allerlei containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Everdingen, Westbroek, Lopikerkapel, Nieuwland en Hei- en Boeicop. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei soorten containers huren in Lopikerkapel. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine grootte. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies eerst het type vuilnis, denk aan dakafval. Selecteer dan de grootte van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een geschikte container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan tussentijdse opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Lopikerkapel vuilnis te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Met ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!