MDK Containers in Loenersloot

Een container inzetten in Loenersloot

Afvalverzameling en puinverwerking doet u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Loenersloot gaat makkelijk en vlot via onze site. MDK Containers heeft verschillende puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Oud-Zuilen, Loenersloot, Nieuwersluis, Uitweg en Broek. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Loenersloot. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van aanzienlijke en kleine afmetingen. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer als eerste de categorie vuilnis, bijvoorbeeld bouw- en sloopafval. Selecteer vervolgens de maat van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, denk aan archiefafval. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Loenersloot puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!