MDK Containers in Linschoten

Een container inzetten in Linschoten

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Linschoten gaat gemakkelijk en direct via onze website. MDK Containers heeft allerlei containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Elst, Linschoten, Loenen aan de Vecht en Achterberg. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Linschoten. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van omvangrijke en kleine omvang. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies als eerste de soort afval, denk aan hout. Selecteer dan de afmetingen van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een passende container, zoals archiefafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tussentijdse opslag van spullen of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Linschoten puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!