MDK Containers in Leusden-Zuid

Een container aanvragen in Leusden-Zuid

Puinverzameling en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Leusden-Zuid gaat eenvoudig en gauw via onze website. We hebben diverse containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Schalkwijk, Hoef en Haag, Leusden-Zuid en Groenekan. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei soorten containers huren in Leusden-Zuid. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van grote en kleine grootte. We hebben diverse soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Selecteer eerst de categorie vuilnis, zoals grofvuil/huisraad. Kies daarna de afmetingen van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een passende container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Leusden-Zuid vuilnis te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!