MDK Containers in Leersum

Een container aanvragen in Leersum

Puincollectie en puinverwerking doet u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Leersum gaat makkelijk en direct via onze site. We hebben verschillende puinbakken gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Harmelen, Acboude, Leersum en Soesterberg. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei maten containers huren in Leersum. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van omvangrijke en bescheiden afmetingen. Wij hebben containers van groot formaat en kleinere puinbakken: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Selecteer als eerste het type afval, bijvoorbeeld grond. Kies vervolgens de grootte van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan kortstondige opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Leersum afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!