MDK Containers in Leerdam

Een container huren in Leerdam

Puininzameling en puinverwerking doet u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Leerdam gaat moeiteloos en vlot via onze site. MDK Containers heeft diverse containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Rhenen, Driebergen-Rijsenburg, Leerdam en Mijdrecht. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse soorten containers huren in Leerdam. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van grote en kleine afmetingen. We hebben allerlei afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Kies eerst het type afval, denk aan schoon puin. Selecteer dan de grootte van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubels of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Leerdam afval te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!