MDK Containers in Leerbroek

Een container inzetten in Leerbroek

Puininzameling en puinverwerking regelt u handig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Leerbroek gaat gemakkelijk en vlot via onze website. MDK Containers heeft diverse puinbakken staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Leerbroek, Hagestein, Baambrugge en Maarsbergen. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Leerbroek . Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd inboedel in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine omvang. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer eerst de categorie puin, zoals schoon puin. Selecteer daarna de afmetingen van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een passende container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Leerbroek  afval te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!