MDK Containers in Langbroek

Een container bestellen in Langbroek

Afvalverzameling en afvalverwerking doet u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Langbroek  gaat moeiteloos en direct via onze website. We hebben verschillende containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Werkhoven, Achterveld, Zegveld en Langbroek. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Langbroek . Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van flinke en kleine grootte. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies als eerste de categorie vuilnis, bijvoorbeeld bouw- en sloopafval. Selecteer dan de grootte van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, zoals archiefafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tussentijdse opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Langbroek  puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!