MDK Containers in Lage Vuursche

Een container inzetten in Lage Vuursche

Afvalinzameling en puinverwerking regelt u handig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Lage Vuursche gaat moeiteloos en vlot via onze website. We hebben verschillende containers staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Hoogeind, Lage Vuursche, Jaarsveld, Oud-Maarsseveen en Kortrijk. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het ruime assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in Lage Vuursche. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van flinke en bescheiden omvang. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies eerst de soort vuilnis, zoals schoon puin. Kies dan de maat van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, zoals glasafval. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Lage Vuursche afval te verdelen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!