MDK Containers in Kortrijk

Een container huren in Kortrijk

Puinverzameling en puinverwerking doet u eenvoudig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Kortrijk gaat makkelijk en direct via onze site. We hebben allerlei containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Hoogeind, Lage Vuursche, Jaarsveld, Oud-Maarsseveen en Kortrijk. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Kortrijk. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van aanzienlijke en kleine omvang. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Selecteer eerst de soort afval, bijvoorbeeld hout. Selecteer vervolgens de afmetingen van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, denk aan karton. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Kortrijk puin te scheiden bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Menu