MDK Containers in Kortenhoeven

Een container aanvragen in Kortenhoeven

Puincollectie en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Kortenhoeven gaat handig en direct via onze site. We hebben diverse puinbakken staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Cattenbroek, Kortenhoeven, Utrecht en Houten. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in Kortenhoeven. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voorlopig spullen in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van grote en kleine omvang. We hebben diverse categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de goede container? Kies als eerste het type vuilnis, zoals schoon puin. Kies dan de maat van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, denk aan glasafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Kortenhoeven puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!