MDK Containers in Kockengen

Een container bestellen in Kockengen

Puininzameling en afvalverwerking doet u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Kockengen gaat makkelijk en vlot via onze site. We hebben diverse puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Kockengen, Cothen, Huis ter Heide en Lexmond. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen containers huren in Kockengen. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubilair in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van flinke en kleine afmetingen. We hebben verschillende categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer eerst de categorie afval, bijvoorbeeld hout. Kies vervolgens de grootte van de container. U ziet gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Kockengen puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen vuilnis zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!