MDK Containers in Kedichem

Een container inzetten in Kedichem

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Kedichem gaat gemakkelijk en snel via onze website. MDK Containers heeft diverse puinbakken staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amstelhoek, De Hoef, Zijderveld, Kedichem en Eemdijk. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse afmetingen containers huren in Kedichem. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van grote en bescheiden grootte. We hebben verschillende soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Selecteer eerst de categorie puin, denk aan grond. Kies vervolgens de maat van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een geschikte container, zoals bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan tussentijdse opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Kedichem puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!