MDK Containers in Kamerik

Een container huren in Kamerik

Afvalcollectie en afvalverwerking regelt u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Kamerik gaat gemakkelijk en snel via onze site. MDK Containers heeft diverse containers staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Kamerik, Meerkerk, Den Dolder en Benschop. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in Kamerik. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te stellen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van flinke en kleine afmetingen. We hebben verschillende soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies als eerste het type afval, denk aan bouw- en sloopafval. Selecteer vervolgens de grootte van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Kamerik puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!