MDK Containers in Jaarsveld

Een container huren in Jaarsveld

Puincollectie en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Jaarsveld  gaat eenvoudig en direct via onze website. MDK Containers heeft diverse containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Hoogeind, Lage Vuursche, Jaarsveld, Oud-Maarsseveen en Kortrijk. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse afmetingen containers huren in Jaarsveld . Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig inboedel in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van aanzienlijke en kleine afmetingen. We hebben diverse maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies eerst het type puin, zoals schoon puin. Selecteer dan de afmetingen van de container. U ziet direct of de container op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Jaarsveld  afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!