MDK Containers in Hoogland

Een container bestellen in Hoogland

Afvalinzameling en puinverwerking regelt u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Hoogland gaat makkelijk en vlot via onze website. We hebben diverse puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Hoogland, Oudewater, Vinkeveen en Eemnes. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse afmetingen containers huren in Hoogland . Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van grote en bescheiden omvang. We hebben diverse soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies eerst het type puin, denk aan grond. Selecteer dan de maat van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een passende container, zoals archiefafval. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Hoogland  afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!