MDK Containers in Hoogewaard

Een container inzetten in Hoogewaard

Puinverzameling en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Hoogewaard gaat makkelijk en vlot via onze website. MDK Containers heeft verschillende containers staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Eembrugge, Vechten, Soestduinen,  Breeveld en Hoogewaard. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in Hoogewaard. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubilair in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van grote en bescheiden grootte. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Selecteer eerst het type puin, bijvoorbeeld dakafval. Kies daarna de grootte van de container, zoals een 15m3 container. U leest gelijk of de container op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, denk aan karton. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan kortstondige opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Hoogewaard afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!