MDK Containers in Hoogeind

Een container inzetten in Hoogeind

Afvalinzameling en puinverwerking doet u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Hoogeind gaat handig en gauw via onze site. We hebben diverse containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Hoogeind, Lage Vuursche, Jaarsveld, Oud-Maarsseveen en Kortrijk. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het grote aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Hoogeind. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubels in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor afval van flinke en kleine grootte. We hebben diverse soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies eerst het type puin, denk aan grond. Selecteer daarna de maat van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, zoals bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Hoogeind vuilnis te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen puin zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!