MDK Containers in Hollandsche Rading

Een container bestellen in Hollandsche Rading

Puinverzameling en puinverwerking regelt u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Hollandsche Rading  gaat moeiteloos en snel via onze website. We hebben verschillende containers staan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Schoonrewoerd, Hollandsche Rading, Nigtevecht en Overberg. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in Hollandsche Rading . Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals papier? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van flinke en kleine grootte. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Kies eerst de soort puin, bijvoorbeeld bouw- en sloopafval. Kies vervolgens de afmetingen van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, zoals glasafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor tussentijdse opslag van inboedel of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Hollandsche Rading  afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden vuilnis zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!