MDK Containers in Hoef en Haag

Een container aanvragen in Hoef en Haag

Puininzameling en puinverwerking regelt u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Hoef en Haag gaat eenvoudig en gauw via onze website. We hebben verschillende containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Schalkwijk, Hoef en Haag, Leusden-Zuid en Groenekan. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Hoef en Haag. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd spullen in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van flinke en kleine afmetingen. We hebben diverse maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer als eerste het type vuilnis, zoals dakafval. Selecteer vervolgens de maat van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een passende container, bijvoorbeeld bedrijfsafval. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, denk aan kortstondige opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Hoef en Haag puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!