MDK Containers in Hekendorp

Een container huren in Hekendorp

Afvalinzameling en puinverwerking regelt u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Hekendorp gaat moeiteloos en vlot via onze website. We hebben verschillende containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Hekendorp, Nieuwer Ter Aa, ’t Goy, Cabauw en Haarzuilens. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei soorten containers huren in Hekendorp. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd meubels in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van omvangrijke en bescheiden omvang. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies eerst de soort afval, zoals hout. Selecteer daarna de maat van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een passende container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van inboedel of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Hekendorp puin te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!