MDK Containers in Hei- en Boeicop

Een container inzetten in Hei- en Boeicop

Puincollectie en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Hei- en Boeicop gaat handig en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Everdingen, Westbroek, Lopikerkapel, Nieuwland en Hei- en Boeicop. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse afmetingen containers huren in Hei- en Boeicop. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van omvangrijke en bescheiden omvang. We hebben verschillende categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Selecteer als eerste de soort vuilnis, zoals grond. Selecteer dan de grootte van de container. U ziet gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een goede container, denk aan archiefafval. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Hei- en Boeicop afval te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!