MDK Containers in Heeswijk

Een container inhuren in Heeswijk

Afvalverzameling en puinverwerking doet u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Heeswijk gaat makkelijk en gauw via onze website. MDK Containers heeft diverse containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Heeswijk, Papekop, Zeldert, Stoutenburg en Lakerveld. U kunt eveneens in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse afmetingen containers huren in Heeswijk. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Misschien zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van omvangrijke en kleine grootte. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Kies eerst het type puin, zoals schoon puin. Selecteer dan de maat van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, denk aan glasafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor kortstondige opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Heeswijk puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We verdelen puin zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!