MDK Containers in Harmelen

Een container bestellen in Harmelen

Puincollectie en afvalverwerking doet u handig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Harmelen gaat gemakkelijk en vlot via onze site. We hebben verschillende containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Harmelen, Acboude, Leersum en Soesterberg. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in Harmelen. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd spullen in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en bescheiden afmetingen. We hebben verschillende soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Kies eerst het type puin, zoals grond. Kies daarna de grootte van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, denk aan karton. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Harmelen afval te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!