MDK Containers in Hagestein

Een container inhuren in Hagestein

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u handig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Hagestein gaat gemakkelijk en direct via onze site. We hebben verschillende containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Leerbroek, Hagestein, Baambrugge en Maarsbergen. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Hagestein. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals gft? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om voorlopig meubilair in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van flinke en kleine afmetingen. We hebben allerlei afmetingen containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe kiest u de goede container? Kies als eerste de soort vuilnis, bijvoorbeeld bouw- en sloopafval. Selecteer dan de maat van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren containers aan allerlei ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor kortstondige opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Hagestein afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We scheiden puin zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!