MDK Containers in Haarzuilens

Een container bestellen in Haarzuilens

Puinverzameling en puinverwerking doet u moeiteloos met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Haarzuilens gaat moeiteloos en snel via onze website. MDK Containers heeft allerlei containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Hekendorp, Nieuwer Ter Aa, ’t Goy, Cabauw en Haarzuilens. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei soorten containers huren in Haarzuilens. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals papier? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van grote en kleine grootte. We hebben allerlei categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies als eerste de soort vuilnis, bijvoorbeeld schoon puin. Selecteer daarna de maat van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een geschikte container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Haarzuilens puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden puin zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!