MDK Containers in Groenekan

Een container inhuren in Groenekan

Afvalverzameling en afvalverwerking regelt u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Groenekan gaat eenvoudig en vlot via onze site. MDK Containers heeft allerlei puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Schalkwijk, Hoef en Haag, Leusden-Zuid en Groenekan. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei afmetingen containers huren in Groenekan. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, bijvoorbeeld restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubels in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Wij hebben containers van groot formaat en kleinere puinbakken. We hebben allerlei categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Kies als eerste de soort afval, bijvoorbeeld schoon puin. Kies daarna de grootte van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, zoals karton. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tussentijdse opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Groenekan vuilnis te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!