MDK Containers in Gerverscop

Een container bestellen in Gerverscop

Puincollectie en afvalverwerking doet u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Gerverscop gaat makkelijk en gauw via onze site. We hebben diverse containers in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Diemerbroek, Gerverscop, Mijzijde, Blokland en Weverwijk. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn onder andere betongranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het ruime assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende categorieën containers huren in Gerverscop. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van flinke en kleine omvang. We hebben verschillende soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de goede container? Kies als eerste de categorie afval, zoals grofvuil/huisraad. Selecteer vervolgens de grootte van de container. U leest direct of de container op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een goede container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor kortstondige opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Gerverscop puin te verdelen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Via ons grote netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!