MDK Containers in Elst

Een container aanvragen in Elst

Afvalcollectie en puinverwerking doet u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Elst gaat handig en vlot via onze site. MDK Containers heeft diverse puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Elst, Linschoten, Loenen aan de Vecht en Achterberg. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse soorten containers huren in Elst. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubels in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van flinke en bescheiden afmetingen. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies eerst het type vuilnis, bijvoorbeeld bouw- en sloopafval. Selecteer daarna de grootte van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, zoals bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, kantoren, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tijdelijke opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Elst vuilnis te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Met ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!