MDK Containers in Eemdijk

Een container huren in Eemdijk

Afvalinzameling en puinverwerking doet u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Eemdijk gaat handig en snel via onze website. MDK Containers heeft diverse puinbakken gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amstelhoek, De Hoef, Zijderveld, Kedichem en Eemdijk. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij verschaffen zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het uitgebreide assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei categorieën containers huren in Eemdijk. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds inboedel in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en bescheiden afmetingen. We hebben verschillende categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Kies als eerste de categorie afval, denk aan schoon puin. Kies dan de grootte van de container. U ziet direct of de container op een parkeervak past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een goede container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, zoals voor tijdelijke opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Eemdijk vuilnis te splitsen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door middel van ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!