MDK Containers in Eembrugge

Een container inzetten in Eembrugge

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Eembrugge gaat eenvoudig en vlot via onze website. MDK Containers heeft allerlei puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Eembrugge, Vechten, Soestduinen,  Breeveld en Hoogewaard. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De materialen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende maten containers huren in Eembrugge. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals restafval? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te slaan. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van omvangrijke en kleine grootte. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies eerst de soort afval, zoals hout. Selecteer vervolgens de maat van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers alleen in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een passende container, denk aan karton. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine afvalcontainers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor kortstondige opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Eembrugge puin te scheiden bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende bouwstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!