MDK Containers in Driebergen-Rijsenburg

Een container bestellen in Driebergen-Rijsenburg

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Driebergen-Rijsenburg gaat gemakkelijk en vlot via onze site. MDK Containers heeft verschillende containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Rhenen, Driebergen-Rijsenburg, Leerdam en Mijdrecht. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en tuingrind.

Het grote aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende afmetingen containers huren in Driebergen-Rijsenburg. Bent u aan het renoveren en heeft u een puinbak nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld papier? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk spullen in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en bescheiden grootte. We hebben verschillende categorieën containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Kies als eerste de soort afval, zoals schoon puin. Kies dan de afmetingen van de container. U ziet direct of de container op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, denk aan archiefafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, eetgelegenheden, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, zoals voor tussentijdse opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Driebergen-Rijsenburg afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We scheiden afval zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!