MDK Containers in Doorn

Een container huren in Doorn

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Doorn gaat eenvoudig en vlot via onze website. We hebben diverse containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Soest, Doorn, Woudenberg, De Bilt en Breukelen. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, vulzand en metselzand.

Het ruime aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse maten containers huren in Doorn. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine grootte. We hebben verschillende categorieën containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de goede container? Selecteer eerst de soort afval, denk aan grond. Kies vervolgens de afmetingen van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, denk aan karton. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan kortstondige opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Doorn afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door middel van ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!