MDK Containers in Diemerbroek

Een container inzetten in Diemerbroek

Afvalverzameling en puinverwerking regelt u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Diemerbroek gaat handig en snel via onze website. MDK Containers heeft verschillende containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Diemerbroek, Gerverscop, Mijzijde, Blokland en Weverwijk. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het ruime assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei categorieën containers huren in Diemerbroek. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals gft? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd inboedel in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van flinke en bescheiden grootte. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Kies eerst het type vuilnis, zoals bouw- en sloopafval. Selecteer dan de afmetingen van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een passende container, bijvoorbeeld glasafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is groot, zoals kleine afvalcontainers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Diemerbroek afval te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!