MDK Containers in De Meije

Een container inhuren in De Meije

Afvalinzameling en afvalverwerking regelt u handig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in De Meije gaat moeiteloos en vlug via onze website. We hebben allerlei containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Mastwijk, Scheendijk, Mennonietenbuurt, Middelkoop en De Meije. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De materialen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het uitgebreide aanbod aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei maten containers huren in De Meije. Bent u aan het klussen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van flinke en kleine omvang. We hebben diverse maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies als eerste de soort vuilnis, bijvoorbeeld grofvuil/huisraad. Kies vervolgens de grootte van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een goede container, denk aan karton. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in De Meije afval te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers voorop. We splitsen vuilnis zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Door ons grote netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de geschikte bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!