MDK Containers in De Meern

Een container bestellen in De Meern

Afvalcollectie en afvalverwerking doet u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in De Meern gaat gemakkelijk en vlot via onze site. We hebben allerlei puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Soest, Bilthoven, Bunschoten, De Meern en Spakenburg. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het ruime assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse categorieën containers huren in De Meern. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het afval uit uw restaurant, zoals restafval? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds spullen in op te slaan. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van flinke en kleine omvang. We hebben diverse soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer als eerste de soort puin, bijvoorbeeld bouw- en sloopafval. Selecteer vervolgens de grootte van de container. U ziet gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, denk aan archiefafval. We verhuren containers aan diverse ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is bovendien een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, denk aan tijdelijke opslag van meubels of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in De Meern afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve grondstoffen op. Het recyclen van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden puin zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Met ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!