MDK Containers in De Hoef

Een container aanvragen in De Hoef

Afvalinzameling en afvalverwerking doet u moeiteloos met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in De Hoef gaat moeiteloos en vlot via onze website. MDK Containers heeft allerlei containers klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Amstelhoek, De Hoef, Zijderveld, Kedichem en Eemdijk. U kunt bovendien in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij bezorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij verschaffen zijn bijvoorbeeld betongranulaat, vulzand en tuingrind.

Het ruime assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei categorieën containers huren in De Hoef. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Misschien zoekt u een opslagcontainer om voor zekere tijd spullen in op te stellen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor puin van grote en kleine grootte. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe kiest u de juiste container? Selecteer eerst de soort afval, bijvoorbeeld schoon puin. Kies daarna de afmetingen van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, zoals archiefafval. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, kantoren, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubilair of grondstoffen. Wij hebben opslagcontainers in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in De Hoef puin te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige grondstoffen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen puin zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Via ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!

Menu