MDK Containers in Cothen

Een container aanvragen in Cothen

Afvalcollectie en puinverwerking doet u gemakkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Cothen gaat eenvoudig en vlot via onze site. We hebben allerlei puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Kockengen, Cothen, Huis ter Heide en Lexmond. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij leveren de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De bouwstoffen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Cothen. Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds inboedel in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor vuilnis van aanzienlijke en kleine omvang. We hebben verschillende maten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Selecteer als eerste het type afval, denk aan grofvuil. Selecteer daarna de maat van de container. U leest direct of de puinbak op een parkeerplek past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers uitsluitend in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalcategorie een passende container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, restaurants, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is uitgebreid, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten legen is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, bijvoorbeeld voor tijdelijke opslag van meubels of grondstoffen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Cothen vuilnis te scheiden bij de bron. Dit is kostenefficiënt en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het hergebruiken van afval is voor MDK Containers erg belangrijk. We verdelen afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door middel van ons brede netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!