MDK Containers in Cattenbroek

Een container aanvragen in Cattenbroek

Puincollectie en puinverwerking regelt u makkelijk met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Cattenbroek gaat makkelijk en direct via onze site. MDK Containers heeft diverse puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Soest, Cattenbroek, Kortenhoeven, Utrecht en Houten. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij leveren de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij aanbieden zijn onder andere menggranulaat, brekerzand en tuingrind.

Het grote assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons diverse maten containers huren in Cattenbroek. Bent u aan het renoveren en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubilair in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Wij hebben containers van groot formaat en kleinere puinbakken. We hebben allerlei maten containers: van 3m3 tot 15m3 tot wel 40m3. Hoe selecteert u de juiste container? Kies eerst de soort afval, denk aan grond. Kies vervolgens de grootte van de container. U leest direct of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een goede container, bijvoorbeeld karton. We verhuren containers aan verschillende bedrijven: winkels, horeca, bureaus, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is groot, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten legen is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doelen, denk aan kortstondige opslag van spullen of bouwmaterialen. Wij hebben opslagbakken in twee groottes: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Cattenbroek vuilnis te scheiden bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen puin zo efficiënt mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!