MDK Containers in Cabauw

Een container inzetten in Cabauw

Afvalinzameling en afvalverwerking doet u eenvoudig met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Cabauw  gaat handig en vlug via onze site. We hebben allerlei containers gereedstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Soest, Hekendorp, Nieuwer Ter Aa, ’t Goy, Cabauw en Haarzuilens. U kunt eveneens in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen ophalen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons allerlei soorten containers huren in Cabauw . Bent u aan het verbouwen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, zoals plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk inboedel in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze containers zijn er voor vuilnis van flinke en bescheiden omvang. We hebben verschillende afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Selecteer als eerste het type puin, bijvoorbeeld dakafval. Kies daarna de grootte van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een geschikte container, zoals archiefafval. We verhuren containers aan diverse bedrijven: winkels, eetgelegenheden, bureaus, enzovoort. Ons aanbod aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doeleinden, denk aan tussentijdse opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn waterdicht en goed af te sluiten met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Cabauw  afval te verdelen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen puin zo doeltreffend mogelijk en hervormen het tot herbruikbaar materiaal of als bijkomende grondstof. Door middel van ons uitgebreide netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!