MDK Containers in Breeveld

Een container bestellen in Breeveld

Puinverzameling en afvalverwerking doet u handig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Breeveld gaat gemakkelijk en vlug via onze site. We hebben diverse puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Eembrugge, Vechten, Soestduinen,  Breeveld en Hoogewaard. U kunt bovendien in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en aarde. Wij verzorgen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De bouwstoffen die wij leveren zijn onder andere betongranulaat, brekerzand en metselzand.

Het uitgebreide aanbod aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons diverse maten containers huren in Breeveld. Bent u aan het klussen en heeft u een puinbak nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuil uit uw restaurant, bijvoorbeeld plastic? Mogelijk zoekt u een opslagcontainer om tijdelijk meubels in op te bergen. Dit zijn onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van flinke en kleine omvang. We hebben diverse afmetingen containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe vindt u de juiste container? Kies als eerste de soort puin voor de puinbak, zoals een groenafval container. Selecteer daarna de afmetingen van de container. U leest gelijk of de puinbak op een parkeerplaats past of niet. Vul als laatste uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers uitsluitend in de regio Utrecht. We hebben voor elke afvalsoort een goede container, denk aan bedrijfsafval. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is ook een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor kortstondige opslag van meubilair of materialen. Wij hebben opslagbakken in twee formaten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Recycling als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Breeveld vuilnis te splitsen bij de bron. Dat is kostenbesparend en levert de meest hoogwaardige materialen op. De recycling van afval met een container is voor MDK Containers erg belangrijk. We scheiden afval zo doeltreffend mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire grondstof. Via ons ruime netwerk hebben wij voor iedere afvalsoort het juiste eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!