MDK Containers in Bosch en Duin

Een container inhuren in Bosch en Duin

Afvalinzameling en puinverwerking regelt u makkelijk met de containers van MDK Containers. Het huren van een container in Bosch en Duin gaat moeiteloos en vlot via onze site. MDK Containers heeft verschillende puinbakken in huis. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Vreeland, Tienhoven, Bosch en Duin en Austerlitz. U kunt ook in de regio Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij verzorgen de lading op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn bijvoorbeeld menggranulaat, brekerzand en metselzand.

Het ruime assortiment aan containers van MDK containers

U kunt bij ons allerlei soorten containers huren in Bosch en Duin. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puinafval? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals gft? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds meubels in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor puin van flinke en kleine omvang. We hebben allerlei soorten containers: van 3m3 tot wel 40m3. Hoe vindt u de goede container? Kies als eerste de soort puin, denk aan hout. Selecteer dan de afmetingen van de container. U leest gelijk of de container op een parkeerplaats past of niet. Vul tot slot uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    We leveren rolcontainers alleen in de omgeving Utrecht. We hebben voor elke afvalcategorie een passende container, denk aan archiefafval. We verhuren containers aan verschillende ondernemingen: winkels, horeca, bureaus, enzovoort. Ons assortiment aan rolcontainers is uitgebreid, bijvoorbeeld kleine containers van 140 liter tot grote containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een optie bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor diverse doeleinden, bijvoorbeeld voor tussentijdse opslag van spullen of materialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed af te sluiten met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We geven onze klanten het advies bij het huren van een container in Bosch en Duin afval te splitsen bij de bron. Dat is kostenefficiënt en levert de meest hoogwaardige materialen op. Het hergebruiken van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We splitsen afval zo efficiënt mogelijk en bewerken het tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Door ons ruime netwerk hebben wij voor elke afvalsoort het geschikte eindadres.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!