MDK Containers in Blokland

Een container huren in Blokland

Afvalinzameling en puinverwerking doet u eenvoudig met de puinbakken van MDK Containers. Het huren van een container in Blokland gaat makkelijk en vlot via onze website. We hebben allerlei puinbakken klaarstaan. MDK Containers levert containers in de hele provincie Utrecht, bijvoorbeeld ook in Diemerbroek, Gerverscop, Mijzijde, Blokland en Weverwijk. U kunt ook in de omgeving Utrecht bij ons terecht voor zand, grind en grond. Wij brengen de vracht op uw locatie of u kunt het bij ons komen halen. De grondstoffen die wij leveren zijn onder andere menggranulaat, zwarte grond/tuingrond en tuingrind.

Het ruime assortiment aan puinbakken van MDK containers

U kunt bij ons verschillende soorten containers huren in Blokland. Bent u aan het verbouwen en heeft u een container nodig voor puin? Of zoekt u een rolcontainer voor het vuilnis uit uw restaurant, zoals plastic? Wellicht zoekt u een opslagcontainer om tussentijds inboedel in op te bergen. Onze containers op een rij.

  • Afvalcontainers
    Deze puinbakken zijn er voor afval van grote en bescheiden afmetingen. We hebben diverse maten containers: van 3m3 tot zelfs 40m3. Hoe selecteert u de goede container? Kies als eerste de soort afval voor de puinbak, zoals een container voor groenafval. Kies daarna de afmetingen van de container. U ziet direct of de puinbak op een parkeervak past of niet. Vul ten slotte uw gegevens in.
  • Rolcontainers
    MDK Containers levert rolcontainers enkel in de omgeving Utrecht. We hebben voor iedere afvalsoort een passende container, bijvoorbeeld archiefafval. We verhuren containers aan allerlei bedrijven: winkels, eetgelegenheden, kantoren, et cetera. Ons assortiment aan rolcontainers is ruim, zoals kleine containers van 140 liter tot flinke containers van 1700 liter. Containers laten leegmaken is eveneens een mogelijkheid bij ons.
  • Opslagcontainers
    Opslagcontainers zijn er voor verschillende doelen, zoals voor tussentijdse opslag van meubilair of bouwmaterialen. Wij hebben opslagcontainers in twee maten: 6,00×2,50×2,40 (inhoud 30 m3) en 3,00×1,80×2,00 (inhoud 11 m3). Ze zijn bestand tegen water en goed afsluitbaar met een slot.

 

Hergebruik als een van onze kernwaarden

We adviseren onze klanten bij het huren van een container in Blokland puin te splitsen bij de bron. Dit is kostenbesparend en levert de meest kwalitatieve materialen op. Het recyclen van afval staat bij MDK Containers hoog in het vaandel. We verdelen vuilnis zo doeltreffend mogelijk en vormen het om tot herbruikbaar materiaal of als secundaire bouwstof. Met ons uitgebreide netwerk hebben wij voor elke afvalsoort de juiste bestemming. Bij vervuilde afvalstromen kan er sprake zijn van een loze rit voor de chauffeur, omdat de container dan niet altijd meegenomen wordt.

Vandaag besteld is morgen geleverd in heel Nederland.

Waarom MDK Containers?

Lage all-in prijzen

Inclusief 6 weken huur

Op werkdagen voor 0900u besteld, de volgende werkdag geleverd

Wat bieden wij aan

Professioneel en flexibel

Uitstekende service

Landelijke dekking

MDK containers is een professionele én flexibele dienstverlener op het gebied van afvalinzameling en afvalverwerking, het uitvoeren van grond-, en de verkoop van primaire en secundaire bouwstoffen. Wij bieden oplossingen voor afvalinzameling in de breedste zin van het woord, dit alles met een uitstekend serviceniveau. Service is voor ons het belangrijkste. Wij zorgen voor een passende oplossing voor uw afval en hebben een landelijke dekking!